zondag 23 december 2012

Fijne Kerst

Ik wil iedereen via deze weg een hele fijne Kerst wensen. Geniet van het samenzijn met geliefde en maak er mooie dagen van. Zelf moet ik morgen nog een dagje werken, maar de Kerstdagen zijn we gezellig samen. Na de Kerstdagen zullen jullie mij weer terug zien in blogland. Lieve groetjes Saskia

donderdag 20 december 2012

Sterretjes Swap

Ik heb meegedaan met de Sterretjes Swap van het leuke blog van de Nederlandse Swappers. Maak of koop 5 sterretjes voor een medeswapper en doe dit in een doosje en stuur het op. Ik werd gelinkt aan het leuke blog van Mieke. De foto hieronder is mijn pakje voor Mieke.
Dit is een van de sterretjes die ik heb gehaakt.
Dit viel bij mij in de brievenbus. Schitterend verpakt in een zelf gemaakte verpakking.
Deze zelfgemaakte Ster van papier zat er ook bij, zo mooi gemaakt van papier. Mieke nog een keer bedankt.
Verder heb ik mijn Adventpop eindelijk af. Was toch iets meer werk dan dat ik dacht. Maar ik ben er blij mee. Nu te laat voor de Advent maar volgend jaar hangt hij vanaf 1 december.
Verder iedereen een fijn weekend en een paar fantastische Kerstdagen. Groetjes Saskia

zondag 16 december 2012

De kerstboom

Hij staat weer, inmiddels al weer een week. Maar nog geen tijd gehad om er een berichtje over te plaatsen. Een gekleurde boom terwijl ons interieur overwegend whitewash is.
Maar een gekleurde boom vinden wij toch het moois. Er hangen nieuwe dingen in maar ook oude ornamenten uit mijn jeugd. Ook haal ik af en toe nog wat uit de kringloop. De gekleurde lampjes zijn nog van mijn ouders en inmiddels 60 jaar oud. Ook is Lars weer thuis, we hebben hem weer opgehaald van Schiphol. Hij heeft een prachtige reis achter de rug van 7 weken. En natuurlijk ben ik als moeder blij dat hij gezond en wel weer thuis is.
Hij nam voor ons een souvenir mee voor in de Kerstboom. Een ornament in de vorm van het Empire State Building met in de top een Santa Claus. Hij heeft een mooie plek gekregen in de boom. Weer een ornament met een mooi verhaal. Fijne week allemaal.

woensdag 12 december 2012

Kerststuk

Gisteren was mijn vrije dag, in de middag heerlijk bezig geweest met het maken van 2 Kerststukken.
Deze voor op de tafel.
Even een plaatje van bovenaf.
En nog een iets kleinere voor op de kast. Ik ben er helemaal blij mee.

maandag 3 december 2012

De Sint en poedersneeuw

Zaterdag hebben we de Sinterklaasavond gevierd bij onze oudste zoon en zijn vrouw. Wat gezellig was het weer en wat hebben we een lol gehad. Wel was voor het eerst onze jongste zoon er niet bij, maar met zijn vieren was het toch ook heel gezellig. De Jongste Kat van onze zoon was ook helemaal blij met al het papier en de dozen. De foto is niet helemaal scherp, maar zo´n poes zit natuurlijk ook niet stil.
Maar vanmorgen was het natuurlijk weer gewoon maandag en een werkdag. Echt op de Scooter heb ik alles gehad, regen, natte sneeuw en hagel. Maar wel veilig over gekomen. Later toch nog maar even een foto gemaakt van het kleine laagje poedersneeuw wat er lag. Wanneer ik vanavond naar huis reed, regende het. Wat een kwakkel weer. Zo noem ik het maar.
Nu heerlijk bij de warme kachel met een kaarsje aan. Heerlijk genieten. Fijne week allemaal.