donderdag 17 juni 2010

Vakantie dagboek


Ik blog in de vakantie tegenwoordig, zolang als ik tenminste op de camping een internet verbinding heb. Maar al jaren hou ik iedere vakantie in een Dummy een vakantie dagboek bij. Ik verzamel ieder bonnetje, bloemetje, entreekaartje en wat al niet meer. Ik koop zo'n Dummy meestal in een euro shop. Dit jaar kreeg ik voor mijn verjaardag van Lars, onze jongste zoon, een hele mooie. Zelfs met achterin nog een vak voor spulletjes die ik niet in plak maar wel wil bewaren. Een hand gemaakte Dummy. Na de vakantie plak ik ook achterin nog altijd wat foto's van de vakantie. Zo heb ik al een aantal vakantie dagboeken gemaakt. Als we thuiskomen kunnen de kinderen ook meteen zien wat we allemaal gedaan hebben. Gelukkig heb ik ook altijd een klein knutsel koffertje mee, zodat ik alles meteen kan in plakken. Iedere avond zit ik dan ook te knippen en te plakken voor of in de caravan, dat hangt van het weer af.

9 opmerkingen:

Stina zei

Dat is idd een leuk idee zeg, altijd leuk om later weer es door te bladeren.

Ga je al gauw op vakantie of duurt het nog eventjes;]

Gr Stina

It's me zei

Wat een leuk idee Saskia............jij bent ook zo creatief !!! geniet nog maar even.............fijne tijd liefs Ria.........

Inka en Andre. zei

Wat een leuk idee,helaas gaan wij niet op vakantie maar,misschien volgend jaar dan zal ik het zeker ook gaan doen.

Lieve groetjes,xx.

Pierelantijntjes zei

Wat een mooi boekje! Geweldig idee ook.
Groetjes van Ester

almay`s home zei

Hoi Saskia,

Leuk zo'n vakantiedagboek. Ik heb het jaren met de kinderen gedaan. We kijken er nog regelmatig in. Nu gaat alles digitaal maar ik heb nog steeds een tick om al die bonnetjes en kaartjes te bewaren!
Nog lekker genieten hoor!!

Groetjes
Alma

La Belle Vie zei

Wat een goed idee. Heb je altijd een mooie herinnering.
Fijne vakantie en groetjes,
Nicole

mama'ritha zei

Super! Mijn vader deed dat ook altijd!

&enzouthout zei

Geweldig idee, eigenlijk is het ook zo leuk om later gewoon ouderwets even terug te bladeren hoewel bloggen ook een optie is lijkt met dit veel tastbaarder.Fijne vakantie :)

Ps. vind je boedha hier rechts van mij helemaal leuk!

Musje zei

Dit vind ik echt fantastisch,ik heb dat in Australie gedaan,zoo leuk om te doen,lieve groet Joke.