maandag 27 september 2010

Vakantie in de Herfst

Allereerst wil ik het cadeautje laten zien dat Mark en Magriet,dat zijn onze zoon en schoondochter, voor ons hebben meegenomen uit Istanbul. Daar zijn ze vorige week een paar dagen geweest. Ze verraste ons bij terugkomst met deze 2 schitterende kussentjes voor op de bank. Ze staan fantastisch op onze zwarte bank. We zijn er erg blij mee.


Nu hebben wij zelf 14 dagen vakantie, 14 dagen lekker dingen doen waar we anders geen tijd voor hebben. Wat rommelen in huis, het huis decoreren voor de herfst. En misschien nog een wandeling in het bos, als het weer het toelaat.Ik ben begonnen met een gezellig kaarsen plateau op de tafel. Vanmorgen nog wat kastanjes gevonden op weg naar de supermarkt. Daarvoor stap ik even van de fiets ondanks de regen.

De onderstaande foto's hebben we vorig jaar in Rhenen gemaakt, toen we daar een weekje in een huisje logeerden. Dit soort foto's heb ik nu nog niet dus daarom wat Paddenstoelen van vorig jaar. Later deze vakantie hoop ik ook nog wat van zulke foto's te maken als het weer wat beter wordt.

Iedereen een fijne blogweek en ik ga nog even genieten van mijn vrije tijd. Ik heb nog zoveel plannen dat die 14 dagen nog tekort zijn denk ik.

7 opmerkingen:

@nne zei

Mooie foto's van de paddestoelen. Je bericht neemt ons mee voor een heerlijke herfstwandeling. Lieve groet, @nne

Kom Achterom zei

mooie paddestoelen, die kun je altijd zo mooi fotograveren vind ik!! heerlijk meid geniet van je vakantie en hopelijk wat meer droge dagen
fijne avond
Yolanda

It's me zei

Geniet van een heerlijke vakantie Saskia.....mooie foto's !!! liefs van mij.....

oma leentje zei

Wat willen we altijd veel he in zo'n korte tijd. Scheelt in ieder geval dat je paddenstoelfoto's van vorig jaar gebruikt. Kan jij je tijd aan andere dingen (leuke klussen) besteden... Hihi. Fijn vakantie . Heerlijk wij gaan volgende maand nog even een weekje naar Madrid . Sinds mijn man niet meer werkt zit hij steeds op Ryanair te koekeloeren om zo goed koop mogelijk weg te kunnen.Heerlijk is dat . O en die kussens zijn echt heel mooi zo met die kleur muur er achter. Geniet van je vakantie lieve groet Leni

jaimie zei

Hallo Saskia,

geniet van jullie vakantie hoor, en wat een mooie foto's!

Groetjes, Jaimie

Mama Monique zei

Ik wens je graag een paar hele mooie 14 dagen toe. Met natuurlijk genoeg mooi weer voor het bos en omgeving ;o)

almay`s home zei

Wat een leuk cadeau hebben ze voor jullie meegenomen. Je bent al lekker in de herfstsfeer! Mooie foto's van de natuur!

Groetjes
Alma