woensdag 29 juni 2011

Weer terug.

We zijn er weer en wat hebben we het fantastisch gehad. Heerlijk was het,mooi weer en wat is Italië een heerlijk land.We hebben weer 3 1/2 week in onze kleine, maar O zo fijne caravan vertoeft.
Genoten hebben we op de verschillende plekjes in Italië van het weer, van de mensen en van de natuur.
Heerlijk gewandeld in de natuur, verschillende steden bezocht en genoten van het zalige Italiaanse eten.Wat zullen we dit uitzicht missen, maar we kunnen terug kijken op weer een heerlijke vakantie en dat is ook veel waard.
Nu gaan we proberen weer in het gewone ritme te komen, we hebben nog een paar dagen vrij.
Hier in Holland nog even van het zonnetje genieten dat af en toe achter de wolken vandaan komt. Bergen was wegdraaien en de caravan weer schoonmaken en hem daarna terug brengen naar de stalling.

En dan maandag, dan begint het echte leven weer. Maar nu nog even na genieten.

Langzaam zal ik ook weer bij jullie langs gaan komen maar gun mij nog even tijd om weer in het dagelijkse ritme te komen.
Tot later.

12 opmerkingen:

Bizzy @ home zei

Ah, alweer om. Maar je hebt er weer mooie vakantieherinneringen bij en foto's! Het ziet er heerlijk uit daar. Succes weer volgende week!
Lieve groet, Renny

Anoniem zei

Wat gaat de tijd ook snel op de camping, wij gaan 22 juli naar Frankrijk met de caravan, kijk er wel naar uit. Het ziet er mooi uit Italië wij zijn er nog niet geweest.
Ga nog maar lekker na genieten van je vakantie.
Groetjes Monique

It's me zei

Welkom terug !!!...liefs Ria...xxx...

Spaarmoeder! zei

Fijn dat jullie het zo mooi hebben gehad!

Wanda zei

Even de tijd gunnen om in het dagelijkse ritme te komen? Hahaha, geloof me, dat is zo weer gepiept... Nee, de kunst is om het vakantiegevoel lànger vast te houden!

Lieve groetjes,
Wanda

(B)engeltje zei

Tijd vliegt voorbij.....fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten....enne.....welkom terug in blogland.
Groetjes Bianca xx

jaimie zei

Hallo Saskia,

Awel meid, ik ben nooit jaloers op iemand, gemene trek vind ik dat, maar nu awel, nu had ik ook graag daar gezeten, awel neen want dan hadden we niet geweten dat ons huis aan het onderlopen was, , dus neen toch maar niet, :-( , maar het ziet er daar wel zaaaaaaalig mooi uit hé,geniet nog lekker na hoor !

Groetjes, Jaimie

Goud en Zilver zei

Dat ziet er prachtig uit.
Voor ons is de vakantie nu begonnen, maar wij blijven dicht bij huis.
Maar heb hier ook een prachtuitzicht om van te genieten.

Groeten Herma

Anoniem zei

Wat is het mooi daar,ik ben ook dol op kamperen,wij willen volgend jaar misschien naar Hongarije met een tent,ik ben dol op het buitenleven,fijne avond,lieve groet Joke.

Hilde zei

wat hebben jullie het heerlijk gehad, en wat een prachtig uitzicht op de bergen!!! Wij moeten nog eventjes wachten, maar op 6 augustus trekken ook wij met onze caravan richting italië (streek Umbrië)! ik wens je nog mooie zomerse dagen! groetjes, Hilde

Inka en André. zei

Wat fijn dat jullie een heerlijke vakantie achter de rug hebben,mooie post en foto`s op het blog en twitter had je van jullie vakantie gemaakt,wij gaan proberen tussen de bedrijven door wat te gaan genieten van de zomer en zijn eventjes wat minder in blogland en twitter te vinden wel een beetje actief nog op fb,tot gauw,x.

Miranda zei

Inmiddels alweer een beetje gewend aan het Nederlandse ritme ;)) Wij hebben ook plannen om naar Italië te gaan (met caravan) maar ik heb nog niet echt iets naar onze wens gevonden (een niet al te grote camping, maar wel met zwembad...)

Groeten,
Miranda