zaterdag 17 september 2011

Weer thuis

Na een heerlijke midweek in een huisje in Rhenen zijn we weer thuis en wat hebben we het getroffen met het weer, bijna iedere dag wel zon.Ook Moppie was mee en na een uurtje wennen had zij het ook prima naar haar zin.Heerlijke wandelingen hebben we gemaakt.Schitterende Paddenstoelen waren er al overal.

Nog wat snoepen van de overgebleven bosbessen, bramen stonden er nog volop maar die hebben nog een paar weken nodig eer ze rijp zijn.In het huisje ook nog even gedecoreerd door een schaal met alle voorwerpen die we in het bos gevonden hadden op tafel te zetten. Echt al een beetje herfst.
Thuis staat er nu ook een mooie schaal op tafel.Mijn broer en schoonzus zijn ook nog een dagje geweest, natuurlijk een mooie boswandeling gemaakt. Het was een gezellige dag. Ze hadden de hond mee wat Moppie niet zo'n succes vond, dus zij heeft de dag in de slaapkamer door gebracht.Nog even Moppie op de terug weg in de auto, de heenweg vond ze niet zo'n succes de terugweg ging stukken beter.
Al met al een heerlijke midweek, we kunnen er weer tegen en mogen maandag weer werken.
Nu nog maar even genieten van het weekend.
Fijn weekend iedereen.

8 opmerkingen:

Goud en Zilver zei

Het ziet er heel gezellig .
Jullie hebben weer heerlijk op kunnen laden.

Groeten Herma

Petra zei

Fijn hoor, en lekker dat je het getroffen heb met het weer het was inderdaad geen slechte week. Nu komt het hier met bakken uit de lucht vallen, maken we het binnen maar gezellig ff lekker wat bakken en een kaarsje aan helemaal goed. Fijn weekend groetjes

Petra.

It's me zei

Kijk je hebt genoten en daar gaat het toch om...mooi die schaal zo !! fijn weekend....liefs van mij....xxx..

Oude lappen zei

Ik zie dat jullie het goed hebben gehad. Nu komt inderdaad de tijd aan van de heerlijke boswandelingen. In de herfst is het bos op z'n mooist vind ik.
Je hebt de herfst al leuk in huis gehaald!
groetjes Liliane

Stina zei

fijn dat jullie het naar de zin gehad hebben.

werk ze een maandag

gr Stina

Ilona zei

Leuke foto's!
Fijn dat jullie het zo lekker hebben gehad.

Groetjes Ilona

Marga zei

Hallo Saskia.
Zag inderdaad door jouw reactie dat wij voor elkaar de adventswap mogen maken.
Leuk joh, maar ook wel spannend.
Ik heb er nog niet echt over nagedacht, maar geef jou ook mijn mailadres, zodat we daar verdere afspraken over kunnen maken. Maar het wordt zekers wel leuk en gezellig om dat te doen voor elkaar.
memomvs18@hotmail.com
Ik ga je volgen en wens je alvast een fijne zondag morgen.
Groetjes Marga

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

heerlijk genoten zie ik en wat een heerlijk schaal vol met herfstmateriaal echt genieten ... fijne zondag lieve groet rosita