woensdag 31 oktober 2012

Advents poppen

Nadat ik van de beurs kwam in Ahoy had ik spijt dat ik het patroon van de Adventspoppen niet had meegenomen. Nadat ik ze op een aantal blogs had gezien heb ik ze toch maar besteld. Twee dagen later had ik ze al in huis en het weekend ga ik er aan beginnen. Ben er echt blij mee.
Nog even een update van Lars, hij is al weer een week weg. Hij heeft in Boston ook nog last gehad van Sandy de Orkaan maar gelukkig was het niet zo erg als in New York. Wel moest hij 24 uur binnen blijven omdat het buiten te gevaarlijk was. Zelf vond hij het af en toe best wel heftig. Maar de Amerikanen waarbij hij in huis is maakte zich er totaal niet druk om. Vandaag is het Halloween en dat vieren ze er groots, hij gaat vanavond met de bewoners van het huis naar een buurtfeest voor volwassenen en kinderen. ik verheug me nu al op de foto's.
Nog even een paar plaatjes van Boston, één van bovenaf het The Prudential, 300 meter hoog. het hoogste punt van Boston en natuurlijk een mooi Halloween plaatje. Tot later.

9 opmerkingen:

Petra zei

Oo wat leuk die adventspoppen echt gaaf ben benieuwd als ze af zijn. En wat een ondernemening voor je zoon, mooi als je dat kan gaan doen hè de levenservaring die zoiets geeft vergeet je van z'n leven niet. En met de communicatie van deze tijd heerlijk hè, anders had je er misschien over in gezeten met Sandy. Leuk de pompoenen, lijkt me echt een gaaf feest, hier op het dorp hebben ze eens een spokentocht georganiseerd echt eng maar oo zo,leuk. Geniet van een fijne avond, groetjes Petra.

oma leentje zei

Wat een leuke poppen zijn dan zeg..
Spannend zoon daar . Ik was in Canada ooit en de huizen daar maken ze een werk van met Halloween niet te geloven hele balen hooi liggen voor de deur met heel veel pompoenen. Wel leuk .....Maar geef mij maar Sint Maarten......hihi

It's me zei

Wat leuk die poppen...ben heel benieuwd hoor....liefs Ria...xxx...

http://truutske.blogspot.com zei

Whow...wat een prachtige poppen. Ik ben benieuwd naar jouw creaties.
Heftig hoor je zoon zo ver weg maar..gelukkig gaat alles goed.
Fijne dag, lieve groetjes, Trudie.

Bizzy @ home zei

De poppen zijn echt geweldig leuk, ben benieuwd naar die van jou.
Lieve groet, Renny

hennie zei

hallo saskia ,leuk zijn ze hey die poppen ik heb ook het patroon gekocht in ahoy ga er binnenkort ook aan beginnen .
gr.hennie

martine zei

Hoi Saskia,
Ik zal het doorgeven aan Hennie.
Leuke poppen zijn het. Veel plezier met maken.
Groetjes.

Elna zei

Lovely christmas dolls and I'm so happy that Lars stayed indoors.

Hugs

Spaarmoeder! zei

Hartstikke leuke poppen. Hopelijk een fijne kerst gehad? Goede jaarswisseling alvast!