zondag 29 augustus 2010

Nazomermarkt in Strijen

Zaterdagmorgen zijn we naar de nazomermarkt in Strijen bij boerderij Landzicht geweest. Wij krijgen van deze boerderij al geruime tijd wekelijks ons biologische groente en fruit pakket. Het was gelukkig droog en het zonnetje scheen zelfs. Het was erg leuk en bij de brocante kramen die er ook stonden heb ik zelfs nog een leuk naai mandje gekocht. Ook heb ik in de bloemen pluk tuin van de boerderij een mooi boeket geplukt. We hadden jammer genoeg niet genoeg tijd om ook wat te eten op het leuke terras,maar volgend jaar gaan we zeker weer en doen we dat alsnog.Een foto van één van de bloemen perken van de pluktuin.Het boeket wat ik uiteindelijk mee naar huis heb genomen. Het staat schitterend in de woonkamer.Bij de achterdeur van de boerderij kon ik het niet laten om dit plaatje te schieten.De Kraampjes in de pas opgeknapte schuur, buiten stonden ook nog verschillende kramen.Dit naaimandje heb ik gekocht, volgens de dame die het verkocht was het van haar zelf geweest en had ze het 50 jaar gebruikt.
Ik was er meteen verliefd op en heb er verschillende oude kaartjes maasgaren, een naalden koker en wat klosjes in gedaan. Deze attributen zijn nog van mijn moeder geweest. Het mandje staat nu te pronken naast de handwerkmand van mijn moeder. Deze handwerkmand gebruik ik nu zelf.

Iedereen een fijne blogweek.

Iedereen kan nog steeds meedoen met mijn Give-Away.

10 opmerkingen:

Musje zei

Ja ik heb ook nog gedacht om te gaan,maar mijn lief kwam met het idee om nieuwe vogeltjes te gaan kopen in Maarssen,misschien volgend jaar,je mandje ziet er schattig uit,fijne zondag nog,lieve groet Joke.

Irma zei

heej jij ook op bracante jacht vanmorege hihihi ik ook gezellig he er zijn ergere dingen om te doen;-)) je naaimandje leuk mooie vondst en de achterkant van de boerderij....zucht....liefs Irma

gewoon gezellig zei

Leuk die mandjes, en dan ook nog een van je eigen mams, dierbaar dus!
Geniet ervan!
Groetjes Hilde

La Maison en Wonderboom zei

Wat een mooi mandje, ik zou er ook voor gevallen zijn hoor. Je boeket is ook prachtig.
Gezellig hè zulke markten.
Groetjes
Hermine

Stina zei

Ha Saskia, wat leuk die bos bloemen gezellig joh.
Hopelijk kan je er nog een tijdje van genieten.
Je naaimandje is ook mooi.

Lieve groet Stina

jaimie zei

Hallo Saskia,

Wat een leuk boeket staat er nu op uw tafel te pronken, mooi hoor.
En wat tof dat je een naaimandje hebt gekocht en dat uw mama haar mandje ernaast staat, want dat mandje blijft bijzonder hé!!

groetjes, jaimie

It's me zei

Wat leuk zeg...ik had wel mee gewild.....hahahah!!...die engeltjes komen binnenkort in de webwinkel hoor ze zijn er in 3 maten ....€ 3,75...€ 4,50..€ 5,75.....Joke heeft de middelste maat..............dus als je wilt hoor ik het wel.......groetjes fijne avond Ria...

Kom Achterom zei

Wat een leuk naaimandje zeg!! en dat gecapitonneerde dekseltje erg mooi!!
leuk dat je de naai benodigdheden van je moeder erin hebt gedaan.
En wat een prachtige plek om een markt te houden.
fijne avond
Yolanda

Collectibles zei

hoi ma, dat mandje is geweldig!

Marja zei

Wat een leuke foto's heb je geplaatst, 'k krijg bijna het idee dat ik er bij ben :)