dinsdag 28 september 2010

Schilderen en de kringloop.

Vandaag een werk en winkel dagje. Ben begonnen vanmorgen met de eetkamerstoelen wit te maken. We hebben ze ooit gekocht voor 15 gulden, het zijn eikenhoutenstoelen. Ze hebben inmiddels alle kleuren al gehad, nu stonden ze al een poosje op zolder en stonden rond de eettafel Ikea stoelen. Maar niets is zo veranderlijk als een mens,dus zijn ze weer tevoorschijn gehaald. De bekleding is zwart, net als onze nieuwe bank en de stoelen staan nu boven te drogen.



Hier nog een detail van de leuningen, ik ben er weer helemaal verliefd op..



Daarna zijn we op strooptocht geweest langs verschillende kringloop winkels. Jammer dat ze tegenwoordig zo netjes geordend zijn. Op deze twee vaasjes was ik meteen verliefd, ze zijn mijn lievelings kleur en handgeblazen. Ik heb er nu bloemen uit de tuin ingezet, maar zit er over tedenken om er olielampjes van te maken. Maar dat kan altijd nog.



Verder vond ik tussen de plastic spulletjes een emaille groen bordje en dat gaat natuurlijk altijd mee bij mij. Het heeft een plaatsje gekregen in de keuken, naast de Pompoenen waar we dit weekend weer heerlijke soep van gaan maken.



Zo nu is er alweer een dagje vakantie om.
Maar nog 12 tegaan.

4 opmerkingen:

Kom Achterom zei

Je stoelen worden echt mooi zeg!! super!!
jij hebt wel een echte doe vakantie zo te zien
heerlijke vangst hoor!!
fijne avond
Yolanda

Het zonnetje in huis zei

Hallo Saskia,

benieuwd naar het eindresultaat van jullie stoelen, dat gaat mooi worden!!
En hmm, pompoenensoep, die wilde ik in de week ook maken, het is er zo echt de tijd van het jaar voor hé.

Groetjes, Jaimie

Monique zei

Wat een waanzinnig mooie stoelen! En dat voor een luttele 15 gulden! ;o) Héérlijk om te kringlopen... moest ik misschien ook maar weer eens oppakken..

~*~ saskia ~*~ zei

Ziet er al heel mooi uit. Je schatten uit de herfst zijn ook al zo mooi. Een fijne avond, Saskia xxx