zondag 6 februari 2011

Nog een hoekje slaapkamer

Weer is er een hoekje af. Hier staat het tafeltje van mijn Opa en Oma, ik heb het wit geschilderd en er oude lijstjes met foto's opgezet.Hier een oud fotootje van het tafeltje uit de jaren 50, hier staat het bij mijn opa en oma met de televisie erop.Onderop het tafeltje staat een naaikistje. ooit heb ik het op een paardenmarkt gekocht. Er zit nog oud naaigerei in. Volgens ons is het huisvlijt en gemaakt van oude sigaren kistjes, maar ik ben er helemaal verliefd op.Hier de bovenkant van het tafeltje. Er staan een paar foto's op van vroeger, één van mij samen met mijn broers en onze hond Lex en een van mijn man op de schouders van zijn vader aan boord van hun toenmalig schip.
Dit kleine lijstje heb ik ook gisteren nog gekocht op de vlooienmarkt en prijkt nu een klein fotootje van mijn vader in. Een foto uit zijn jeugd in de tuin van zijn ouderlijk huis.
De bedoeling is om nog meer lijstje op te snorren zodat ik nog wat oude foto's kan neerzetten. Een klein verzamelhoekje.Ik wens iedereen een fijne blog week.

Ps. Ik was niet de winnaar van de Give Away, er is namelijk nog iemand met de blognaam Lieveheersbeestje. Maar ik vond het wel fijn dat zoveel mensen hem mij dus ook gunde.
Hierbij feliciteer ik mijn naamgenoot van harte met de winst van de Give Away.

7 opmerkingen:

magriet zei

Leuk geworden!
Staat vast erg leuk, als Mark weer beter is komen we wel even aanwaaien.

groetjes van ons

almay`s home zei

Wat een mooi tafeltje is dat geworden. Leuk dat je ook de geschiedenis van het meubelstuk kent. Heel dierbaar op deze manier!

Mooi geheel. Een echte blikvanger.

Lieve groet en een goed begin van de week!
Alma

het lieveheersbeestje zei

Hoi lieveheersbeestje,
Hier is het andere lieveheersbeestje! Wat een grap zeg, we hadden dus ooit het zelfde idee. Nou ja, de hele tuin zit vól met lieveheersbeestjes nietwaar, hoemeer zielen, hoemeer vreugd. Kom maar eens kijken bij mijn blogje. Groetjes van mama lieveheersbeestje.
P.s. ik heb inderdaad die give away gewonnnen...ben zo blij!

Bizzy @ home zei

Wat een leuk hoekje zo met die oude lijstje op het tafeltje. Heel sfeervol geheel. En ik zie ook nog wat bekends hihi..
Toevallig dat er nog een lieveheersbeestje was...voor jou wel jammer natuurlijk.
Lieve groet, Renny

Monique zei

Wat een ontzettend mooi en heerlijk gedenkhoekje heb je hier gemaakt. Super!

Yn'e Steeg zei

Mooi tafeltje, met speciale foto's er op.
Jammer van de give away ik dacht echt even dat jij het was.

Jantsje

Trudy zei

Mooi hoor dat hoekje. Ik vind van die oude fotootjes helemaal geweldig. Vooral die de dagelijkse sfeer goed laten zien...