zondag 10 april 2011

Quilt Wedstrijd + Markt

Wat was het een mooi weer dit weekend en daar hebben we dan ook heerlijk van genoten.Zaterdag zijn we allereerst naar een Quiltmarkt geweest, deze was georganiseerd in samen werking met Stichting historisch schip 'De Delft'. Wil je meer weten over De Delft klik dan even op de link.
Mijn man werkt hier in zijn vrije tijd als vrijwilliger, nu werd er een Quilt wedstrijd en markt georganiseerd. Ik ben al een tijdje van plan om aan een Quilt te beginnen, dus was dit een mooie gelegenheid om eens op deze markt rond te kijken.
En wat hingen er een mooie exemplaren, ze hadden allemaal iets met scheepvaart te maken. Ze deden dan ook allemaal mee met de wedstrijd.Ook stonden er een groot aantal kramen met stoffen, patronen, voorbeelden, boeken, te veel om op te noemen.Zelf heb ik een klein pakketje gekocht, eerst maar eens kijken of dat mij lukt. Ook heb ik nog een eenvoudig mes gekocht om de stof te snijden.Hier nog even een blik op de Markt met de wedstrijd exemplaren er tussen hangend.Hier ook nog een foto van het schip in aanbouw, de Spanten staan en het Boegbeeld hebben ze er tijdelijk op geplaatst.
Wanneer je een kijkje gaat nemen bij de bouw van het schip, er is ook nog een museum, dan staat bij de entree het toekomstig Stuurwiel, dit heeft mijn man samen met een collega vrijwilliger o.a. gemaakt.

Vandaag op Zondag zijn we bij mijn vader geweest en ook nog even in de tuin heerlijk van de zon genoten.

Fijne blogweek iedereen en tot later.

5 opmerkingen:

Anja zei

Leuk zo'n markt, en ook dat je man er een hoop vrijwillegerswerk doet. Ben benieuwd wat het gaat worden, dat pakketje van je. Wel showen he!!
Groetjes Anja.

Bizzy @ home zei

Gezellig zo'n markt. En wat een enorm schip dan zeg! Succes met quilten!
Groetjes, Renny

jaimie zei

Hallo Saskia,

wauw wat leuk en mooie quilten hé ség, ik ben benieuwd naar de uwe nu hoor :-)

Groetjes, Jaimie

http://truutske.blogspot.com/ zei

Zo...daar was veel belangstelling voor. Lijkt me best een leuke hobby maar wel goede dat je een klein pakketje hebt genomen om het uit te proberen.
Gezellig dat je man bij 'het historischschip'als vrijwilliger werkt.
Tis wel een super groot schip zeg!!!
Ben benieuwd wat hij met je stofjes gaat maken.
Fijne dag, Trudie.

martine zei

hoi,
Ik ben ook nog maar een beginner, wat betreft het quilten. Ben ook nog bezig met een beginnercurcus, maar wil ook al andere dingen maken zodat ik zelf ook al het een en ander probeer.
Met zo'n pakketje zal het je zeker lukken.

Groetjes, Martine