woensdag 27 april 2011

Verjaardag,visite en wandelen.

Dat was me het Paasweekend wel. Druk, gezellig en toch ook weer heel ontspannen.Begon donderdagavond al. Heerlijk uit eten geweest met een aantal collega's. Femmy was 25 jaar bij Humanitas en had een paar collega's uitgenodigd om mee te gaan eten.
Ik was er daar één van en het was gezellig, reuze gezellig.Vrijdag was ik vrij en kon daardoor lekker samen met mijn man de boodschappen doen.
Zaterdag zijn we bij onze oudste zoon en zijn vrouw geweest. Onze oudste zoon was jarig, alweer 31 jaar. Was een gezellige dag met een heerlijke barbecue in de tuin samen met de familie.Zondag eerste Paasdag hebben we mijn vader opgehaald in Landsmeer,het was een heerlijke dag en door het mooie weer konden we heerlijk in de tuin zitten de hele dag. 'S avonds toen we hem terug brachten stond er een schitterende rode zon aan de Hemel. Deze foto is uit de rijdende auto genomen dus niet helemaal prefect.

Tweede Paasdag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in de Hoekse Waard. Schitterend is het er en het was er heerlijk rustig.
Jullie begrijpen ik heb dus niet veel achter de computer gezeten, maar ik ga nu nog het één en ander proberen te lezen.

Tot later.

9 opmerkingen:

Petra zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon, en leuk dat het zo gezellig was. Ik heb ook foto's van z'n rode zon, maar die zijn s'morgens vroeg gemaakt. Hij is helemaal niet slecht als je het uit de rijden auto heb genomen.

groetjes Petra.

martine zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Mooi zo'n zon, die kleuren die je dan ziet.
De hoekse waard is zo leuk om te wandelen/fietsen. Wil nog steeds een keer naar eiland tiengemeten.

Groetjes, Martine

Frederique zei

Gefeliciteerd met je zoon. De foto is mooi, zo met de ondergaande zon.

Je hebt leuke dagen gehad, zo te lezen.

Liefs Frederique

Kom Achterom zei

Gefeliciteerd nog met je zoon hoor! en het klinkt als een heerlijk paasweekend
fijne week
Yolanda

It's me zei

Nou je hebt je prima vermaakt !! heerlijk toch ??? fijne avond liefs Ria...xxx...

jaimie zei

Hallo Saskia,

Als ik lees wat tofs jij allemaal gedaan hebt, tja ik zou ook niet achter de pc gaan zitten hoor, geniet nog lekker na hoor :-)

Groetjes, Jaimie

Trudy zei

Gefeliciteerd met je zoon! En zo te lezen heb je erg van het weekend genoten!

tiny zei

Hallo Saskia,

Misschien wel een beetje aan de late kant,maar nog proficiat met je zoons verjaardag.Ja geen tijd gehad om te lezen!Wat een gezellige foto's!Het was ook heerlijk weer afglopen weekend of dit weekend zo mooi wordt is nog even afwachten.

groetjes tiny

Hilde zei

wat een leuke Paasdagen hebben jullie achter de rug! dat leek echt genieten, niet in het minst van de gezellige verjaardagsbarbecue bij jarige zoon! ;)))