zaterdag 7 mei 2011

Even een update.

Ik ben begonnen met mijn eerste kleine Quilt. Ik vind het leuk werk en het begint al wat te worden. Later krijgen jullie het eind resultaat te zin.Ook nog even een foto van de tuinspiegel met de fakkels aan. Gisteren avond was het zo heerlijk buiten dat we nog tot laat buiten konden zitten. De schutting gaat er niet van in de brand, waren we eerst wel bang voor maar het gaat goed. In het begin wel even paniek want de olie was er over heen gegaan en even dreigde de hele spiegel vlam te vatten. Dus voortaan moet ik voorzichtiger zijn met de olie er in doen.Verder heb ik vorige week een award gekregen van Tiny van iedere dag is anders.
Hartstikke bedankt nog daarvoor en ook nog voor het compliment voor mijn blog. Ik heb er over gedacht aan wie ik hem door moet geven maar ik weet het niet. Ik gun hem eigenlijk iedereen. Dus daarom hij is voor iedereen.Ik wil iedereen een zonnig weekend wensen en een fijne Moederdag, alhoewel het hier best wel bewolkt is door de sluier bewolking.

Tot later.

8 opmerkingen:

Wanda zei

Je spiegel is inderdaad een plaatje om naar te kijken.... En 's avonds is het helemaal genieten, zèg!

Groetjes,
Wanda

http://truutske.blogspot.com/ zei

Dat quilten...heel vroeger ook eens gedaan...moet het toch ook weer eens aan beginnen...zo leuk en je spiegel met fakkels wat 'n gezelligheid!!
Fijn weekend, Trudie

Monique zei

Van harte gefeliciteerd met je award Saskia. Ik hebe r van de week ook weer één mogen ontvangen: het blijft leuk om op deze manier waardering te krijgen. Je hebt het verdiend!

En compliment voor je quilt werkje. Ziet er veelbelovend uit!

Goud en Zilver zei

Wat leuk die fakkels, maar ik denk dat je toch op moet blijven letten dat de schutting niet in de hens gaat.

groeten Herma

jaimie zei

Hallo Saskia,

Dat quiltje is mooi en die tekst is gewoon supergoed :-)

Oooooh en die tuin van jullie, zo gezellig ség, en het was gisteren zalig weer om nog lang buiten te zitten hé, precies al zomer hé!

Groetjes, Jaimie

wonen met brocante zei

Wat een leuk plaatje van je spiegel met de fakkels. Wij hebben gisteren ook nog tot laat buiten gezeten. Was echt heerlijk. Fijne moederdag. Groetjes PEggy

almay`s home zei

Mooie foto's! Knap hoor die quilt. Ik heb er het geduld niet voor! Heb altijd grote bewondering voor mensen die dit wel hebben!

Lieve groet
Alma

THE BLACK BARN zei

SPIEGEL IS LEUK EN JE KLEEDJE OOK!!

FIJNE WEEK,

MIRANDA