dinsdag 31 mei 2011

Mijn gewonnen Give Away

De Give Away die ik gewonnen heb bij Musje is echt te gek.
Een heel groot pakket werd vandaag bij ons bezorgt, zelfs onze Mop was onder de indruk.
Alleen de verpakking is al een plaatje.
Maar wanneer de doos open gaat ben ik gewoon stil van wat ik zie. Ieder pakje is schitterend verpakt, haast te mooi om open te maken. Maar ik ben nieuwsgierig, dus maak ik ieder pakje zorgvuldig open.


>

Onze Moppie bekijkt het van een afstandje, wat heeft haar vrouwtje nu toch voor moois gekregen.Moeten jullie zien wat schitterend ingepakt. Donderdag ben ik jarig, maar ik voelde me nu al een beetje jarig. Wat een verwennerij.En dan wat er allemaal niet uit de pakjes komt, gewoon echt teveel. Ik kreeg het er warm van.
Vijf hele mooie Weckpotten, mooie labeltjes, een zakje met hele mooie kleine bedeltjes en een vormpje vol met lavendel met erin een heel klein houten schepje.
Zeg nou zelf dit is toch echt teveel. Wat ben ik hier blij mee. De Weckpotten ga ik vullen met allerlei mooie spullen en van de geur van de lavendel wordt ik helemaal blij.
Joke (Musje) nogmaals heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee.

8 opmerkingen:

It's me zei

Nou wat leuk......het is echt een lieverd hoor Joke.....en ik kan het weten....echttt...geniet er maar van liefs van mij...xxx...

crealili zei

Geweldige give away heb je gewonnen. Soms lijkt het echt wel Sinterklaas hé.
groetjes
Liliane

@nne zei

Musje is een echte schat! groetjes, @nne

Anoniem zei

Fijn te lezen dat je er blij mee bent en heel veel plezier ermee,wens je een fijne dag,ik zie hier dat het zonnetje lekker schijnt,lieve groet Joke.

Anoniem zei

Ow vergeet nog te tikken dat ik Moppie echt een dotje vind en hier ook 2 poezen die met uitpakken erbij zitten haha en hard door het papier heen rennen,nu ben ik echt weg,liefs mij.

Inka en André. zei

Wat een geweldige give away heb je gewonnen en,moppie wat is het toch een scheetje,alvast een hele fijne verjaardag morgen en een hele fijne vakantie gewenst namens ons tweetjes

http://truutske.blogspot.com/ zei

Nou...dat is echt een prachtige give away.
Wat is het mooi verpakt en wat een heerlijkheid om dit te ontvangen.
Lekker van genieten .

Fijne dag, trudie.

rommy moosie68 zei

he wat leuk voor je dat je de give away hebt gekregen super voor je liefs rommy