dinsdag 25 september 2012

Hij is klaar.

Met een beetje vertraging is het voetenbankje toch af. Ik heb 2 weken met een ontstoken Pees in mijn hand gezeten, waardoor ik echt totale rust ermee moest houden. gelukkig is het helemaal over en kon ik weer aan de slag. Ik heb het voetenbankje wel geschilderd maar niet opnieuw bekleed. Ik vind hem zo eigenlijk best mooi. Ook heb ik nog een Mini Quilt gemaakt. Het was een pakket die ik een beetje veranderd heb. Ik had nog een Stitchery liggen die al helemaal klaar was en het kleurtje stond hier goed bij dus deze heb ik gebruikt in de mini Quilt en die van het Pakket heb ik nog even bewaard kan ik vast nog wel eens gebruiken.
Ik ben met het mini Quiltje erg blij nu dan toch maar het grotere werk proberen. Fijne avond nog allemaal.

5 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

super leuk zowel je bankje als je kleedje prachtige kleurtjes en stofje heb je gebruikt ...fijne week lieve groet rosita

It's me zei

Ik vind hem superrr....je ienemienie quiltje !!!...leuk je voetenbankje zo !!...liefs Ria...xxx..

Anoniem zei

Wat een schatje dat mini kleedje,knap hoor dat je zoiets kunt maken en het voetenbankje heel lief,ik dacht eerst dat het een kinder schommelstoeltje was,een echt dom blondje ben ik haha,fijne week,lieve groet Musje.

jaimie zei

Hallo Ssakia,

Voetenbankje is mooi opgefrist zo, mooi hoor en je mini-quiltje is ook al zo prachtig geworden !!
Ik heb er ook ééntje liggen, zou het echt eens moeten gaan proberen eigenlijk, het is wel een paasquiltje , dus ik heb nog tijd :-)

Groetjes, Jaimie

Spaarmoeder! zei

Heel erg goed gelukt zeg! Leuk!