dinsdag 12 maart 2013

Lekker bezig en blij.

Vorige week met 2 vriendinnen naar een workshop geweest. Dat was al een poosje geleden. Deze avond zouden we een bloemstuk gaan maken met Foam bloemen. Geen idee van wat ik mij daarbij moest voorstellen, maar zoals gewoonlijk was het weer heel gezellig en staat er een mooi resultaat op tafel. Verder heb ik al een poosje wat spanningen af en toe. Vooral de laatste weken. Mijn baan stond namelijk op losse schroeven. Bij het bedrijf waar ik werk moet er gereorganiseerd worden. Met alle gevolgen van dien. We moesten allemaal opnieuw solliciteren en dat werd dus een brief schrijven met CV en daarna een sollicitatie gesprek. Eindelijk afgelopen vrijdag kreeg ik het verlossende telefoontje, ik ben opnieuw aangenomen. Ik ben enorm blij en gelukkig na alle spanning. Het is wel een beetje dubbel want collega´s van mij zijn niet aangenomen. Dus leuk is het allemaal niet, maar voor mijzelf ben ik heel gelukkig en ga de uitdaging aan om de functie zo goed mogelijk uit te voeren. Ik heb er veel zin in. Nu het allemaal achter de rug is dacht ik, nu kan ik het wel delen met jullie. Fijne avond nog allemaal.

5 opmerkingen:

Ellen van Vuuren zei

gefeliciteerd !! :-)
liefs, Ellen
http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

It's me zei

Geweldig !!! gefeliciteerd meis...wat zul jij blij zijn.....en inderdaad naar voor je collega's......het is zo'n moeilijke tijd voor iedereen....pfffff...liefs van mij...xxx..

Anoniem zei

Dat ziet er wel heel leuk uit,gezellig met vriendinnen,ik ben zo blij voor je ook al is het een beetje dubbel voor je collega`s,fijne week nog,lieve groet Musje.

Brigitte Peetermans zei

Leuke tekstjes op je blog. Het leest aangenaam.

Proficiat met het heraangenomen worden bij je job.

Om jezelf te felciteren kan je meedoen met de dubbele giveaway op mijn blog:
http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

Aritha zei

Wat fijn dat je opnieuw aangenomen bent! Jij helemaal blij.