dinsdag 9 april 2013

Lekkerbekkenswap

Weer mee gedaan met de Nederlandse Swappers, dit keer ging het om Chocolade. Zoals iedereen weet een echte lekkernij voor vrouwen. Mijn Swapmaatje was dit keer Joan . Voor Joan heb ik wat op de naaimachine gemaakt en mijn zoon heeft er een versje bij geschreven. Dat is de eerste foto. Het rode setje. Zelf kreeg ik van Joan een schitterend gemaakt doosje. Ik ben helemaal niet goed met papier, dus ben er helemaal blij mee. Ook met de heerlijke reep chocolade natuurlijk. En ook nog in mijn lievelingskleur Paars. Zelf zal ik op dit moment niet veel reageren bij mensen want ik heb het heel erg druk op het werk. Nieuwe gunningen hebben we gekregen in de Thuiszorg. Dus erg veel werk met nieuwe planningen en op dit moment 5 dagen werken. Maar over 2 weken wordt het vast weer rustiger en dan ben ik weer van de partij. Fijne week allemaal en Joan nogmaals bedankt.

8 opmerkingen:

Claudia zei

Dat ziet er mooi en lekker uit :-).

Groetjes, Claudia

Zaanse Zolder zei

lekkerrrrrr !

Hilde zei

paars en blauw zijn duidelijk jouw lievelingskleuren.
succes met de planningen n tot binnenkort als je het weer wat rustiger aan kan doen!
groetjes, Hilde

Kom Achterom zei

hai hai Saskia,
Ik dacht wat zie ik nou toch op je header! hihihi leuk hoor om het roodborstje zo terug te zien bij jou! Leuk die swap zeg! soms denk ik zal ik het ook doen maar weet tegelijkertijd dat ik naast al mijn andere hobby's keuzes moet maken maar als ik zie hoe leuk het is begint het wel eens te kriebelen!
Fijne dag
Yolanda

Aritha zei

Leuk zeg! Vooral als je dol bent op chocolade.

Mariëtte zei

Dat ziet er lekker uit!

Lisette Harzing zei

erg mooi en je maatje houdt er nog een praktisch, mooi hoesje aan over.

Claudia zei

Dank je wel voor je lieve woorden op mijn "verdrietige" post, deze hebben mijn zo goed gedaan. Stapje voor stapje pak in mijn leven weer op, niet makkelijk maar ik ga ervoor.