donderdag 2 mei 2013

Druk en weer bijkomen.

Daar ben ik weer. Nog niet echt actief, maar toch. Heel,heel erg druk gehad op het werk en eigenlijk nog steeds. Heel veel uren gemaakt zo´n 26 overuren in twee weken en dan de laatste 2 weken ook nog steeds druk en rommelig. Ik werk als planner in de Thuiszorg en vanaf 22 april is alles grootscheeps veranderd. De gemeente heeft de hele boel op zijn kop gezet. De betekend voor onze thuiszorg organisatie reorganiseren en dat brengt vreselijk veel werk met zich mee en heel veel frustraties bij medewerkers en clienten. De bezuinigingen richten wat aan. Maar toch af en toe nog even kunnen genieten van de zon in de tuin. Voor het eerst konden de afgelopen weken de stoelen weer naar buiten en ook onze Mop kon weer lekker de tuin in. Moppie is een binnen kat, maar in de zomer is de tuin ook haar terrein. Vooral lekker op schoot in het zonnetje vind ze heerlijk ook houd ze de wacht in de openstaande deur je weet tenslotte maar nooit wie er op jou terrein probeert te komen. Ik zal ook weer wat vaker jullie blogs bezoeken. Ik wens iedereen en heel fijn weekend.

8 opmerkingen:

Hilde zei

hopelijk krijg je alles georganiseerd, en kan je wat meer van jouw tuintje gaan genieten!
liefs, Hilde

Anoniem zei

Oh hoop dat er gauw rustigere tijden aan breken,oh je lieve poezenkind,geweldig,ik wens je vast een fijn weekend,lieve groet Musje.

vrouw Hommel zei

Wat kunnen we toch veel leren van onze poezenbeesten. Ben zelf ook 7 jaar planner bij de thuiszorg geweest waren tropenjaren, iedere keer die bezuinigingen en veranderingen. Wees zuinig op jezelf hoor!

It's me zei

Denk goed om jezelf hoor!!!...liefs van mij...xxx...

jaimie zei

Hallo Saskia,

Veel moed met de veranderingen, overuren en stress op het werk. Als je kan inderdaad het zonnetje even meepakken en genieten in de tuin met Moppie op je schoot.

Groetjes, Jaimie

hennie zei

hallo Saskia wat een gedoe al die veranderingen in de zorg hey.
hoop voor je dat je wat rust en kan genieten van het zonnetje.

groetjes hennie

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

ja de gemeente kan er een zooitje van maken en weet niet wat het allemaal teweeg brengt ...wens je veel sterkte ermee want het is een hele klus dat weer op poten te krijgen ...geniet lekker van het zonnetje ...fijne zondag nog lieve groet rosita

idémakeriet zei

Hopelijk krijg je daar op je werk alles een beetje rond en komt alles weer een beetje op zijn pootjes terecht.
Wat een rompslomp geeft dat allemaal he zo´n reorganisatie. Sterkte met alles.
Heerlijk dat poeslief weer lekker naar buiten kan.
Liefs Gerda