zondag 26 mei 2013

Swanmarket Rotterdam

Vandaag naar de Swanmarket geweest, was weer heel gezellig. Wat is het toch een leuke Markt. Eerst alle kraampjes langs geweest, heel veel handmade, dus het is altijd ook weer heel veel ideetjes op doen. Ook heb ik weer een paar leuke dingetjes gekocht. Een vreselijk leuk broodtrommeltje, hier ga ik mijn brood voortaan in mee nemen naar mijn werk. Het plaatje op het trommeltje doet mij aan mijn vroegere kleuterschool jaren terug denken. Ik was vroeger net zo´n meisje als op het plaatje,blozende rode wangen en blond haar. Dit vond mijn juf van toen ook dus wanneer ik jarig was of wanneer er een plaatje op een schriftje geplakt moest worden was het een plaatje van zo´n meisje. Ik heb nog een teken schriftje met zo´n plaatje er op. Zo leuk om nu zo´n´trommeltje te vinden met het zelfde plaatje. Ook tegen de plantengieter kon ik geen weerstand bieden, hij staat nu te pronken op mijn tafeltje. Na dat we de route van de kraampjes hadden gehad hebben we nog wat zitten eten aan de picknick tafels, om ons heen danste men de Tango op Latijns-Amerikaanse muziek. Zo gezellig. Gelukkig was het droog en dat maakte het tot een heerlijke middag. Fijne week allemaal.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ow wat leuk,ik wist het niet,ik ben er ook een keertje geweest en vond het zo gezellig,het brood trommeltje is super en de kan natuurlijk ook,fijne week,lieve groet Musje.

Kiek es Ier ! zei

Echt leuk!! Hoe kan/kunnen we dat te weten komen wanneer die markt is Saskia? Ik woon er ook niet zo heel ver vandaan zou het wel eens willen zien.
Prachtig broodtrommeltje XX

Saskia zei

Ik zet er een link bij, daar kun je alle data's vinden.
http://www.swanmarket.nl/
Groetjes

Kiek es Ier ! zei

Dank je wel!!

jaimie zei

Hallo,

Leuke dag, leuk buit rijker, super nagenieten nu :-)

Groetjes, Jaimie