maandag 30 september 2013

Even bijpraten

Het was weer druk de laatste tijd. Leuke dingen en minder leuke dingen. Het begon met 2 weken geleden het breken van de Heup van mijn schoonmoeder. Gelukkig is alles goed gegaan en gaat het weer prima met haar. Maar schrikken was het wel en een hoop geregel omdat mijn schoonvader ook hulp behoevend is. Uiteindelijk na veel heen en weer geren begint alles weer in rustiger vaarwater te komen. Tussen door had ik samen met mijn vriendin Antje ook weer een Workshop bij ons vaste adres, bij Anita . Het was weer een heerlijk weerzien na een lange zomerstop en we hebben een mooi Herfststuk gemaakt.
Ook heb ik nog een paar kleine Pompoentjes gehaakt voor mijn collega´s op het werk.
En nu ben ik aan een wat groter project begonnen een visserstrui uit Arnemuiden voor onze jongste zoon Lars. Het patroon en de wol heb ik gekocht bij Jeanet gekocht van het Blog blij dat ik brei. Ik begin al aardig op te schieten en een heerlijk werkje ´s avonds bij de TV.
Verder heb ik tot mijn grote verrassing een schitterende Stola gewonnen bij een Give-Away. Wanneer ik hem heb ontvangen met de Post zal ik er een blog berichtje van maken. Ben er nu al heel blij mee. Dus best een hele roerige week. We hopen dat de rust nu een beetje terugkeert. Verder wens ik iedereen een fijne week.

3 opmerkingen:

It's me zei

Mooi gedaan hoor !!!...prachtig herfst stuk..fijne week liefs Ria...x !

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtig stuk heb je gemaakt zeg niets is leuker omdat samen te doen gelukkig dat het beter gaat met je schoonmoeder .....je bent lekker crea bezig super zo trui doe het je niet na ook al vind ik het wel erg leuk ...wens je heel veel plezier ermee fijne week lieve groet rosita

Bizzy @ home zei

Mooi die gehaakte pompoen en het bloemstuk is ook een plaatje!
Lieve groet, Renny