dinsdag 20 januari 2015

HerinneringenHet jaar 2014 eindigde verdrietig voor ons, na een kort ziekbed is mijn allerliefste pa in december overleden op de mooie leeftijd van 89 jaar. Eigenlijk wilde ik dit helemaal niet op het blog zetten maar anders kan ik ook het verhaal van de beren niet vertellen.

Na zijn overlijden bij het opruimen van zijn spullen heb ik een aantal van zijn overhemden meegenomen. Ik wilde hier nog wat mee, wat precies wist ik nog niet.

Maar 3 weken geleden kwam ik op het idee om voor 2 van zijn achterkleindochters er een beer van te maken, een patroon had ik nog wel.
Ik heb hiervoor de achterpanden van 2 overhemden gebruikt. Ik heb ze op de hand gemaakt, het was fijn om hier mee bezig te zijn.
Ik hoop hiermee een blijvende herinnering aan hun lieve ouwe opa gemaakt te hebben, Ze zijn er in ieder geval erg blij mee.

De andere liggen voorlopig nog in de kast maar er gaat vast nog meer van gemaakt worden. Ik wilde dit verhaal vertellen omdat ik denk dat meer mensen het misschien wel mooi vinden om ook zoiets  te maken als herinnering aan een dierbare. Misschien breng ik mensen op een idee.

Fijne week allemaal.

6 opmerkingen:

Bizzy @ home zei

Wat een mooi aandenken aan je vader. Mooi gemaakt. Heel veel sterkte bij het gemis.
lieve groet, Renny

It's me zei

Tjee...saskia wat naar dit. Bericht...ik wens je alle sterkte toe die je nodig hebt in het verwerken ...dikke knuffel liefs van mij...x!

franca zei

Een verdrietig gegeven. Maar wat heb je er een mooi aandenken van gemaakt!
groetjes, Franca.

lien zei

Wat een supermooi gebaar naar je vader toe! Ik heb 1 van mijn vaders overhemden na 20 jaar nog steeds in de kast liggen. Als ik goed kon naaien zou dit een leuk idee zijn!!

Elna-Sudden zei

I just love the bears. Have a nice weekend.

Hugs

Petra zei

Wat zijn ze mooi geworden....en wat een goed idee om op deze manier een aandenken te maken. Heel veel sterkte met het verlies.