zondag 13 maart 2011

Kussentje

Gisteren ochtend naar de centrum markt geweest om wat lappen stof te kopen. Natuurlijk ook meteen wat fruit o.a. perssinaasappelen meegenomen. Maar ook deze schitterende bos takken van de Magnolia of zoals wij hem wel noemen de Tulpenboom. Ze zitten nog helemaal in de knop, maar volgens de verkoper komen ze helemaal uit. We moesten de takken aan de onderkant plat slaan zodat ze voldoende water kunnen opnemen en inderdaad vandaag zag ik dat de knoppen al wat open gaan. Moppie vind het allemaal prima, wanner zij maar gewoon in haar doos mag. Een oude doos is favoriet bij haar.Vandaag dus van de gekochte lappen stof een kussentje gemaakt voor van de zomer buiten op mijn strandbank.
Het borduurwerk was klaar dat had ik besteld bij Cindy en gisteren afgemaakt. Ik vind het een prima combinatie geworden, nu nog wachten op de zon. Zodat we weer in de tuin kunnen genieten van alles.Fijne blogweek iedereen.

14 opmerkingen:

It's me zei

Wattttt!!! ik zou ze als de wiedewaai schuin afsnijden en op warm water met heester chrysal zetten ....dan.....weet je zeker dat het goed komt.......platslaan????????.....whahahahahhhahha!!...wat erg als je zulk advies krijgt....mag hopen op de markt.....pffffffff....krijg het er warm van !!!....xxx....

rommy moosie68 zei

hoi wat heb je er mooie foto`s op staan een die taken ik heb nog nooit gehoord dat je ze moest plaat slaan. wat een liefe poes in het kistje een je hebt een leuk kussen maar eerts maar lente dan de zommer haha liefe groetjes rommy

Anja zei

Mooi de takken vooral als straks de knoppen opengaan. En je kussen helemaal leuk joh!!
Groetjes Anja.

Stina zei

gezellig die takken zo in een vaas!!!

groet Stina

http://truutske.blogspot.com/ zei

Wat 'n prachtige takken en wat heb je er een mooie grote hoge glazen vaas voor.
En je kussentje is ook al zo gezellig in groen brabantsbont en dan zo mooi geborduurd. Leuk voor buiten o stoel of bank.
Fijne week, Trudie.

Petra zei

Wat een mooie geborduurde rand zeg prachtig, ik kom via via op jou blog en het ziet er leuk uit.
Ik ben zelf ook aan de borduur, ik ga je gelijk ook volgen. Kan je dat woord als patroon bestellen, ik vind het erg leuk.

Groetjes Petra.

wonen met brocante zei

Je kussen is erg leuk geworden. Ik vind magnoliatakken ook helemaal geweldig. Heb ze alleen nog niet aangeschaft. Ik had van mijn vader heel veel kersenbloesemtakke gekregen waar ik 3 kannen mee heb kunnen vullen, dus het staat hier voorlopig vol. Dez knoppen staan op openstpringen en nu vind ik ze dan ook op z'n mooist. Geniet van je mooie takken. Groetjes Peggy

Frederique zei

Mooie takken... maar platslaan? Ik heb er nog nooit van gehoord.

Ik vind het kussen erg mooi geworden.

Liefs Frederique

almay`s home zei

Een echte blikvanger zijn die takken. Ik heb vroeger zo'n boom in de tuin gehad maar moest wijken voor de serre. Ieder jaar een prachtig bloeiende boom.
Mooi je kussen!

Lieve groet
Alma

Inka en André. zei

prachtige magnoliatakken en,je kussentje is schitterend geworden,fijne week

jaimie zei

Hallo Saskia,

Mooie takken , en die poes van jullie , zo een lieve hé !!
Je kussentje is tof geworden hé, en nu de lente nog krijgen hé,
oh ik kan ook al niet wachten, en ons dochtertje nog minder, die zag zaterdag de zon schijnen en ze vroeg al een zwembad LOL

groetjes, Jaimie

Bizzy @ home zei

Mooi kussentje. Kom maar op met die lente!
Lieve groet Renny

Claudia zei

Wat zullen die takken mooi worden als ze uitkomen...

Dank je wel voor je berichtje op mijn blog!

idémakeriet zei

O wat heerlijk om zo´n stukje voorjaar in huis te halen, ze zullen vast heel erg mooi uitslaan.
dat mis ik hier heel erg, lekker een bloemetje kopen op de markt, ze hebben hier wel markten maar alleen in de hele grote plaatsen. Hier dus nie in de buurt.
Wat ligt moppie daar lekker.
Fijne dag nog.
Lieve groetjes gerda