dinsdag 15 maart 2011

Lente in de Tuin

Vandaag een vrije dag en dan ook nog zulk schitterend weer, bijna echt lente.Natuurlijk lekker even in de tuin samen met Moppie. En meteen wat plaatjes schieten van de ontluikende lente in de tuin.Overal zie je in het zonnetje in de planten de lieveheersbeestjes genieten van de warmte van de zon. Hier in de Buxus.En hier tussen het nu nog verdorde Tijgergras.De wilde Hyacinten steken hun kopje ook al weer boven de grond.Ook de kruiden laten hun blaadjes weer zien in de bakken. Verbazingwekkend na toch een periode van flinke vries kou. Maar ze komen in de zon gewoon weer op.

>

De Pioenrozen komen ook al weer boven. Het is op het moment een ontdekkingstocht door de tuin om te zien wat de winter heeft overleefd.
Het word binnenkort weer genieten.
Van mij mag het nu snel warmer worden, ik heb het nu wel gehad met alle kou.

Tot Later.

12 opmerkingen:

Stina zei

mooi idd om te zien hoe alles weer uit gaat lopen.

groetjes Stina

Wanda zei

Mooi hè? De natuur....

Lieve groetjes,
Wanda

almay`s home zei

Wat was het inderdaad heerlijk he in het zonnetje!

Die foto's van de lieveheersbeestjes zijn super scherp. Ik ben ze hier nog niet tegen gekomen.

Lieve groet
Alma

Trudy zei

Ik heb vandaag ook lieveheersbeestjes gezien! En de tuin...´k moet geloof ik ook maar eens op ontdekkingstocht. Pioenrozen staan er ook, ik weet nog niet of die al boven de grond uitkomen.. Wat sttat Moppie heerlijk genietend op de foto! Als je dan geen zin aan ´t zonnetje krijgt..

Petra zei

Ja lekker he dit weer echt genieten zo. Ik ga morgen lekker in de tuin, vandaag gewerkt.
Maar een paar van zulke mooie dagen en het schiet allemaal de grond uit heerlijk.

groetjes Petra.

wonen met brocante zei

Ik heb vanmiddag ook heerlijk in mijn t-shirtje buiten gezeten. Niet zo heel lang, want er was nog van alles te doen. Lieveheersbeestjes heb ik nog niet gezien en jij hebt er al meerdere...leuk! Groetjes Peggy

rommy moosie68 zei

lekker genieten met de zon we haden hier in friesland geen zon vandag dus was niet erg warm maar mooie foto`s liefe groet rommy

It's me zei

Jaja ...en ik maar werken....whahaahh!! heerlijk was het he???...geniet !! liefs van mij....xxx..

Inka en André. zei

Hoi Saskia,wat een heerlijke fotos,het was inderdaad heerlijk de afgelopen dagen,echt genieten,leuk om al lieveheersbeestjes op je fotos te zien,schattig,fijne dag vandaag

Collectibles zei

die foto van moppie is geweldig!!

jaimie zei

Hallo Saskia,

oh zalig hé die foto's zo zien, ik denk inderdaad dat alles en iedereen klaar is voor de lente, we zijn de kou écht wel beu hé!

Groetjes, Jaimie

tiny zei

Ik ben gisteren ook heerlijk in de tuin bezig geweest.En heb ook lieveheersbeestjes gezien.Wat heerlijk toch!Vandaag is het wat minder,maar dat mag de pret niet drukken, want binnen is er ook nog genoeg te doen.

groetjes tiny