zondag 6 januari 2013

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar met veel plannen en ook nog veel onzekerheden. Maar dat is het leven, het zal uit mooie lieve dingen bestaan maar er zullen waarschijnlijk ook weer minder leuke dingen gebeuren. Het leven laat zich niet plannen en dat zal ook dit jaar weer zo zijn. Goede voornemens heb ik niet echt daar geloof ik niet in. Maar toch ben ik positief zo zit ik in elkaar van mijn moeder geleerd. Zij vertelde altijd: "Van te voren je druk maken om dingen heeft geen zin wanneer het moment daar is zal daar nog genoeg tijd voor zijn". En zo ben ik zelf ook dus we zullen wel zien wat dit jaar brengt. Voorlopig ben ik bezig met allerlei dingen tegelijk dus is het tijd voor het afmaken van verschillende dingen. Daar ben ik dus ook mee begonnen. Mijn sokken zijn af, mijn eerste zelf gebreide paar sokken en ik vond het nog leuk om te doen ook.
Nu ben ik bezig met polsmoffen voor mijn jongste zoon. Met volledige handschoenen kun je namelijk buiten in de kou je telefoon niet bedienen dus daarvoor zijn vraag of ik ze voor hem kan breien. Ook nog nooit gedaan, dus eerst een patroon gezocht en gewoon begonnen.En ik moet zeggen het lukt aardig ze zijn niet prefect maar de eerste is al af. Moet ook want als ik de weerman goed begrijp wordt het volgende week koud en dan zijn ze precies op tijd af.
Hier alvast een foto van de eerste. Nu ga ik weer breien want de tweede moet er nu natuurlijk ook nog komen. Fijne week allemaal.

2 opmerkingen:

Hilde zei

wat een heerlijke kleurtjes hebben die sokken! moet het toch nog eens eventjes heel koud worden zodat je er echt kan van genieten hé. en zoon zal al uitkijken naar zijn handschoenen.
hartelijke groet, Hilde

La Maison zei

Wat knap dat je dat kunt. De sokken zien er prachtig uit evenals de handschoen. Moet vast op 4 pennen hè?
Mij niet gezien hoor. Lapjes daar kan ik alles mee, maar breien en haken............

Succes hoor en ik zie je zoon al trots lopen met zijn warme handen en zijn waarschijnlijk onafscheidelijke telefoon.

Groetjes
Hermine