zondag 20 januari 2013

Een sneeuw dag

Wat een sneeuw vandaag, eigenlijk gaan we meestal op de zondagmorgen naar mijn vader. Maar nu waren de weersvooruitzichten zo slecht dat wij gisteren al hadden besloten om deze zondag niet te gaan. We moeten tenslotte 100 km heen en 100 km terug rijden. Bleek vandaag een prima beslissing want het heeft hier vanaf 11.00 uur ongeveer de hele dag gesneeuwd. Wat een laag sneeuw ligt er nu. Dus nadat ik vanmorgen de strijk nog even had gedaan ben ik vanmiddag achter de naaimachine gekropen.
Onverwachts had ik een bijna hele dag om mijn lappendeken door te stikken. En dat is inderdaad helemaal gelukt. Nu nog de randen.
Ook mijn man is aan de hobby gegaan. Hij maakt modelboten. Dus zo zag het er vanmiddag bij ons uit. Ik achter de naaimachine en mijn man ook druk bezig met zijn hobby en dat terwijl het buiten maar bleef sneeuwen. Nu is het inmiddels opgehouden met sneeuwen, af en toe vallen er nog wat kleine buitjes. En nu maar hopen dat morgen ochtend de bussen gewoon weer rijden. Fijne week allemaal en doe voorzichtig.

6 opmerkingen:

Petra zei

Hier sneeuwde het pas tussen 4 en 5 uur denk ik. En voordien had het hier nog niet gesneeuwd dus dit is de eerste sneeuw. Maar met die harde wind, het dwarrelt raar rond. Morgen maar kijken hoeveel er ligt en of we er door komen. Jij had een goed besteed dagje. Fijne nieuwe week groetjes Petra.

It's me zei

Wat leuk je lappen deken.....leuke kleurtjes.....en ja hier ook veel sneeuw...hemmes moet er om 4 uur vannacht doorheen naar de veiling......ben weer blij als ie terug is...ik ben morgen vrij.....en thuisblijf dag.....heerlijk...liefs van mij...xxx..

Kom Achterom zei

oooh onder je Quilt zou ik nu wel even lekker weg willen kruipen! hihi
fijne dag
Yolanda

Hilde zei

leuk zo een zondag gezellig binnen bezig zijn! ik was weer Spaans aan 't studeren, voor het examen van deze avond.

http://truutske.blogspot.com zei

Zoals je hebt kunnen lezen op m'n blog was het hier gisteren ook ijzig koud. Maar ook jij hebt de dag goed doorgebracht. Heerlijk bezig geweest met je lappendeken. Wat een klus he. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Dan manlief ook aan de hobby en zo is de zondag dan weer zo voorbij.
Ik wens je een gezellige week. lieve groetjes, Trudie.

Kaatje zei

WAt heerlijk zo aan de knutsel, de naaimachine bij mij nog splinternieuw...daar moet ik snel eens verandering in gaan brengen, misschien iets makkelijkers dan meteen een deken?? Hij wordt wel heel leuk!