dinsdag 15 januari 2013

Sneeuw

Wat een sneeuw vandaag, gisterenavond brgon het al zachtjes te sneeuwen. Vanmorgen dat we op kwamen lag er al een flink pak. Gelukkig hoefde ik niet te werken dus hoefde er ook niet doorheen. Mijn man kwam wel iets later op het werk maar het is allemaal goed gegaan. De tuin zag er zo mooi uit.
Ook toen het donker werd was het gewoon een beetje sprookjesachtig.
Vanmorgen om 11 uur lag er al een dikte van 7 cm. Door de dag heen is er nog een klein laagje bijgekomen. Ook toen ik vanavond de gordijnen dicht schoof om toch een beetje de warmte binnen te houden sneeuwde het nog licht.
Morgen belooft het een mooie winterdag te worden. Dan moet ik wel weer werken, ik laat de scooter staan en pak de bus. Maar een ieder die vrij heeft geniet lekker van een mooie zonnige winter dag.

5 opmerkingen:

Petra zei

Wat een lekker pak sneeuw is er bij jullie gevallen zeg, hier bijna niks best jammer het geeft prachtige sfeerfoto's en alles ziet er een stuk vriendelijker uit.
Voorzichtig morgen als je moet werken want sneeuw is glad he. Fijne avond, groetjes Petra.

martine zei

Het is prachtig die sneeuw. Zo zijn er prachtige foto's te maken.
Fijne avond, groetjes Martine

It's me zei

Wat een boel is er gevallen he???.....liefs van mij...xxx..

Hilde zei

heerlijk hé die sneeuw! eindelijk echt winter! ;-)

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

prachtige foto's en wat een pak zeg ...jammer genoeg hier niets in harlingen :-( ...geniet maar dubbel van jou foto's ...fijne week nog ...lieve groet rosita