vrijdag 10 december 2010

De Kerstswap

Ik heb meegedaan met de Kerstswap van Hilde en Annet. Op1 november kreeg ik mijn swapsister toegewezen. Het was Susan van Wonen met. Nadat we een leuk mail contact met elkaar hadden, ben ik aan de gang gegaan. Wat ik gemaakt heb voor Susan zien jullie op haar blog. Ik wil graag laten zien wat voor moois ik van haar heb gekregen.Toen ik het kreeg op gestuurd was het heel mooi ingepakt, dat was al een kado op zich.
Een echte kerst verpakking met hele kleine sterretjes tussen het cellofaan.
Er zat in een mooie ster, deze heeft eerst aan de muur gehangen en nu hangt hij met andere sterren voor het raam.Verder maakte ze deze schitterende Quilt voor aan de muur. Hij is echt heel mooi gemaakt en ook de boodschap erop spreekt mij aan.
De kleuren zijn Kerstkleuren en staan heel mooi in onze Kerst kamer.Hij heeft een speciaal plekje gekregen en kijk maar eens hoe mooi het staat. Ik ben er erg blij mee en ben blij dat ik meegedaan heb met deze Kerstswap.
Susan nog een keer bedankt voor de leuke kadoos.

Ik weet eigenlijk dat het pas morgen op het blog mag staan, maar het weekend zijn wij uit, dus bij deze nu al.

Iedereen alvast FIJNE FEESTDAGEN

4 opmerkingen:

almay`s home zei

Wat een verwennerij die kerstwap. Leuk hoor! Ik vind je quilt echt prachtig!

Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Groetjes
Alma

jaimie zei

Hallo Saskia,

Oh wat een mooie quilt, de kleuren zijn ook prachtig , je zal er wel blij mee zijn, wat heb jij dan in ruil gemaakt voor haar ? Of gaat dat zo niet in zijn werk?
Nog nooit gedaan, dus weet niet goed wat de regels ervan zijn.

Groetjes, Jaimie

Susan zei

Hoi Saskia,

Wat leuk om mijn zelfgemaakte kerstswap op jou blog te zien!! Ik vind het fijn om te zien/lezen dat je er zo blij mee bent! Geniet ervan en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

Marina zei

Die quilt, zo mooi gedaan, zou ik ook een mooi plekje geven. Leuk hé die kerstswap, ik deed ook mee en ben net als jullie aangenaam verrast!
Fijn weekend!