vrijdag 17 december 2010

Wat een sneeuwZo zag de tuin eruit toen ik vanavond thuis kwam, lastig die sneeuw maar toch ook wel erg mooi.
En we hebben nu een weekje vrij dus we gaan er lekker van genieten. Morgen misschien een lekkere wandeling door de sneeuw en dan wat mooie plaatjes maken, want mooi is het wel.Vanmorgen op het werk heb ik deze plaatjes gemaakt vanuit het raam.
Erg druk was het vandaag, er was voor onze medewerkers haast geen door komen aan, toch zijn de meeste gewoon op hun plaats van bestemming gekomen. Op een gegeven moment reden er zelfs geen bussen en trams meer. De mensen hebben misschien iets minder huishoudelijke hulp gehad, maar de boodschappen hebben alle clienten tenminste in huis en dat is toch wel het belangrijkste.
Respect voor al die medewerkers die dit weer getrotseerd hebben om de mensen toch hun zorg te geven en vanavond gaat er nog een ploeg de wijk in. Wat moesten we toch zonder deze mensen, ik wil ze toch een beetje in het zonnetje zetten voor het belangrijke werk wat ze doen.Nog een plaatje van de sneeuw vanmorgen vanachter het raam op kantoor.

Fijn weekend allemaal.

6 opmerkingen:

t brocante sfeertje zei

ja t lijkt bijna buitenland,zit nog steeds op mn dochter te wachten ze zit al vanaf half 5 in de file.Ik vindt t wel wat hoor als je er echt uit moet met dit weer.lekker wandelen dus t weekeinde,Ingrid

almay`s home zei

Het was vandaag een witte wondere wereld. Ik sta voor de klas en het was weer één groot feest met allemaal sleetjes op het schoolplein. Nu ben ik blij dat ik de deur niet meer uit hoef!

Mooie foto's! Lekker genieten van je weekje vrij!

Groet,
Alma

It's me zei

Mooi he ??? ...tjee.....maar wel erg als je er door heen moet.....manlief is ook nog niet thuis....ga maar vast eten koken.....krijg trek...liefs fijn weekend van mij.....xxx....

Stina zei

Schitteren is het buiten nu, heb vandaag met alle aandacht naar de bomen gekeken met die rijp erop, zo mooi!!!


Liefs!!!

La Maison en Wonderboom zei

Het is echt winterwonderland.

Maar voor de mensen die echt de weg op moeten is het oppassen geblazen.
Ik heb ook veel waardering voor de zorgers onder ons.

Lieve groet
Hermine

jaimie zei

Hallo Saskia,

Ja het is héél mooi als je er niet door hoeft hé, gelukkig is het weekend nu en moeten we er niet meer door hé.

ik heb terstraks een man zien vallen op zijn hoofd, bleef even liggen, we zijn er heen gegaan om hem recht te helpen, maar wilde niet dat we de ambulance belde, ..en nu ben ik blij dat ik binnen mag blijven, schrik je toch ook even van hé.

Geniet van je wandeling morgen.

Groetjes, Jaimie