zaterdag 16 februari 2013

Bloemetjes haken

Ik ben met wat restje katoen begonnen met bloemetjes haken. Het patroontje heb ik hier vandaan. Ze heeft het patroontje op haar blog staan. Je haakt ze erg snel. Mijn rode restjes waren op dus maar aan elkaar zetten dan. Maar wat ga ik er dan van maken, een kussentje dus. De achterkant ga ik van stof maken. Het schulp randje heb ik er aan gemaakt om nog wat kleur aan de zijkant te hebben. Het kussentje doet mij een beetje aan de hippietijd denken. Je kunt de bloemetjes ook natuurlijk van allerlei andere kleurtjes maken. Kijk maar een op het blog van Miriam. Het is trouwens een heel leuk blog. Door op de bovenstaande link te gaan staan kom je er vanzelf. Ik ga nog wat bloemetjes van andere restjes maken. Leuk om kleine restjes op te maken. Fijn weekend nog.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Schattig je kussentje en nee ik heb geen haast,misschien kan ik je dan een snail mail sturen als je dat leuk vind,fijn weekend,lieve groet Musje.

Maaike ♥ brocante en theetuin ♥ zei

Wat mooi geworden! Ik had het patroontje ook gezien, ga het ook proberen!


Groeten Maaike

Petra zei

Wat een gezellige kleurtjes zeg echt lekker voorjaars. Geniet van je weekend, groetjes Petra.

martine zei

Wat leuk die bloemetjes.
Je vroeg naar het quilt as you go, je maakt dan inderdaad blok per blok helemaal af, doorpitten en dan maak je ze aan elkaar. http://quiltenlangsdewaterkant.blogspot.nl/search/label/Mystery%20Quilt
Zij legt het heel goed uit, met foto's erbij.
Hoop dat je er wat aan hebt,
Groetjes.

Tineke Bolleboom zei

Leuk en lekker fleurig, weer geen verspilling!
Tineke
bollies53.blogspot.com

Collectibles zei

heel fleurig geworden!

Alicia zei

ME GUSTAN ESTAS FLORES CHIQUITAS.
PRECIOSO.
SALUDITOS