woensdag 20 februari 2013

Vreselijk verwend

Ik ben echt vreselijk verwend door Joke . Ik ben zo blij en dat alleen maar omdat ik wat Hartjes en Bloemetjes voor haar heb gehaakt. Iets wat ik heel graag doe en dan nog voor iemand die ik daar blij mee kan maken. Dat is toch leuk en dan wordt ik daar ook nog zo ruim voor beloond wat absoluut niet nodig was, maar wel erg lief. Dan wil ik ook nog even schaamteloos reclame maken voor het blog van mijn zoon, je kunt hem hier vinden. Hij kan nog best wat volgers gebruiken. Ik ga genieten van mijn kleine presentjes, het is gewoon teveel.

8 opmerkingen:

Petra zei

Wat ben je verwend echt leuk, wat zitten er een leuke dingen bij zeg. Maar ook heel lief dat jij iets voor haar haakte. Zo kan je elkaar hartstikke leuk helpen.
Groetjes Petra.

Collectibles zei

Leuk cadeau, en tx voor het schaamteloos promoten.

Anoniem zei

Fijn dat je er blij mee bent,ik ben helemaal weg van de bloemetjes en hartjes,zo lief dat je dit gewoon wilde doen,lieve groetjes Musje.

Tineke Bolleboom zei

Heerlijk toch, dat vind ik zo leuk aan blogland!
Tineke
bollies53.blogland.com

Bizzy @ home zei

Wat lief, maar van Joke kun je dat verwachten, de schat.
Lekker van genieten.
Lieve groet, Renny

Elna zei

What a lot of nice things.

Hugs

Anoniem zei

Hoi Saskia,
met dat tape kun je echt veel zoals bv,sommige maken collages van teksten en prentjes op de muur,met het tape kun je het ook weer makkelijk weg halen,ik gebruik het als ik een envelop maak en de randen zijn niet zo netjes en ik beplak er labels mee en dan een poezie plaatje erop of gewoon als randje,ik maak mini slingertjes met een touwtje voor op een envelop,ik doe het om theelichtjes en er is zoveel meer,op pinterest zie je het ook veel,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Musje.

Zaanse Zolder zei

Ik kwam je tegen bij Joke en zo kom ik hier, gezellig. Gelijk maar blijven hangen hè. Die vlindertjes die ik gehaakt heb zijn echt simpel. Hier is het patroon : http://www.blijmetdraadjes.nl/slinger-van-vlinders-voor-een-klein-feestje/