zondag 10 februari 2013

Houthakkers muts

We hebben een heerlijk weekje vakantie gehad in Rhenen, even helemaal niets dat moet. Gewoon lekker af en toe een boswandeling en gezellig samen zijn. Het zijn heerlijke huisjes in een klein park met geen zwembad of andere dingen, alleen heerlijke rust midden in de bossen. Ik heb hier ook heerlijk de tijd gehad om lekker te breien. In de Landleven van Januari stond een leuk patroon van een Houthakkers muts. Helemaal wat voor mijn man. Kwam net wat wol tekort dus gisteren thuis even afgemaakt.Dit is hem geworden.
Nu op naar het volgende project. Ik heb van de zomer in de vakantie in Duitsland wat stroken met lappen gekocht ongeveer 1 vierkante meter. Wist de hele tijd niet wat ik ermee zou doen. Maar nu heb ik leuke patronen van Placemats gezien op internet. Dus dat gaat het worden. Vanmiddag misschien al een beginnetje maken.
Ook heb ik nog een heel leuk haak patroontje gezien van een soort bloemen,kleurtjes haakgaren heb ik nog genoeg. Dus dat is ook nog een dingetje tussendoor. Dus vervelen zal ik mij niet. Morgen ook weer aan het werk, hoop dat de weg dan een beetje schoon is zodat ik met de Scooter kan. Dus nog even genieten met een kopje thee van de laatste vrije uurtjes. Fijne week allemaal.

5 opmerkingen:

Collectibles zei

mooi geworden die muts!

It's me zei

Je bent weer lekker bezig !!...geniet maar lekker !!...liefs van mij...xxx...

La Maison zei

Dat vind ik nou echt knap om zo'n muts te breien, met lappen en lapjes weet ik wel raad, maar breien @#$%^&*
Doe voorzichtig als het glad is morgen en een fijne werkweek.

Lieve groet
Hermine

Armoede of Rijkdom zei

Met dit weer kun je wel een muts gebruiken.

Willemijn zei

Wat een schetig mutsje is dit:) Zo lieff...